Godfall'un Oynanışı Monster Hunter World ve Dark Souls Karışımı Olacak

Oyundan yeni bilgiler geldi

Official PlayStation Magazine, Counterplay Games'in PlayStation 5 için açıklanan ilk resmi oyun özelliğini taşıyan Godfall'uyla ilgili yeni bilgiler açıkladı.

Godfall, PC ve PS5 için geliştiriliyor ve nesiller arası bir oyun olmayacak; yani oyunun PS4'e çıkması planlanmıyor. Ekip tamamen yeni donanımların gücünden faydalanacak bir oyun geliştiriyor.

Godfall'un oynanışı özellikle Monster Hunter World'e çok benzeyecek ama oyunun savaş kısımları izlediğimiz videolarda da gördüğümüz gibi Dark Souls esintileri de içerecek. Counterplay'in söylediğine göre oyun aynı Monster Hunter World ve Destiny gibi istediğiniz zaman katılıp çıkabileceğiniz tarzda oynanış içerecek ve agresif oyunu ödüllendirecek. Maksimum zarar vermek için savaşırken zamanlamayı iyi yapmanız gerekecek, bu da aynı Dark Souls gibi yeteneğe ve zamanlamaya bağlı bir oynanış demek oluyor.

Godfall'un görsel tarzı ve dünyası için ilham kaynakları Brandon Sanderson'ın Fırtınaışığı Arşivi, Joe Abercrombie'nin Birinci Kanun ve Isaac Asimov'un Vakıf serileri olarak belirtilmiş. Ayrıca fantastik dünyanın Toprak, Hava, Ateş ve Ruh elementlerine bölünmüş halde olmasını bekleyebilirmişiz.

Oyunda Şovalyeler Tarikatının hayatta kalan son üyelerinden biri olarak oynayacak ve yaklaşmakta olan kıyameti durdurmaya çalışacağız. Oyunda seçebileceğimiz 3 sınıf ve bir çok kişiselleştirme özelliği bulunacak.

Gearbox, Godfall'u 2020 yılının son aylarında yayınlamayı planlıyor.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
8 Nisan 2020 23:16

Şaka maka iyi reklam yaptılar, çok iyi satmayacağı varsa da satar artık.Ama nedense ben bi ısınamadım şu oyuna.

Parolamı Unuttum