Godzilla Vs Kong'un Devam Filmi Netleşiyor

Devlerin aşkında ikinci perde

Warner Bros. ve Legendary Pictures'ın ortaklaşa hazırladığı Monsterverse gelişmeye devam ediyor. 2021 yılında vizyona giren Godzilla vs. Kong evrendeki belirli aşamaların geçilmesini sağlamıştı. Artık bu noktadan sonra iki dev yaratığın da orijin hikayesinden ziyade yeni düşmanlarla karşı karşıya gelmelerini bekliyoruz. Tam da bu noktada stüdyo devam filmi için çekimlere başladı ve görünüşe göre tam olarak hayranların beklediği hikayeyi beyaz perdeye taşıyacaklar.

2021 yılındaki filmden Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Kaylee Hottle yeni filmde de tekrar karşımıza çıkacaklar. Film kadrosuna Dan Stevens, Fala Chen ve Alex Ferns gibi yeni isimler de katılacak. Devam filminin hikayesi ise Terry Rossio, Jeremy Slater ve Simon Barrett üçlüsünün elinden çıkacak. Yönetmen koltuğunda ise yeniden Adam Wingard'ı göreceğiz. 

Devam filminden gelen ilk hikaye detayları ise Kong ve Godzilla'yı beraber aksiyon içerisinde göreceğimizi işaret ediyor. Dünyamızda keşfedilmemiş devasa bir tehlikeye karşı mücadele edecek olan ikili sadece kendileri için değil insanlığın da devamı için bu tehdite bir son vermek zorundalar. İki dev yaratığın da orijin hikayesiyle bağlantılı olduğu söylenenen bu dev tehlike için hayranlar şimdiden çeşitli teoriler üretmeye başladı bile. İlk filmdeki robottan sonra öz hakiki bir yaratığa karşı dövüş izlemek de seyir keyfini daha da yukarı çekecektir diye umuyorum. 

Devam filminin henüz resmi bir adı yok ama film için hazırlıklar Avustralya'da başlamış durumda. 15 Mart 2024 vizyon tarihine sahip Godzilla vs. Kong 2'den yakın gelecekte daha fazla haber alırız. Muhtemelen ilk mini teaser ile birlikte yeni filmin resmi adı da hayranlarla paylaşılacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum