GOG'da Kara Cuma İndirimleri Başladı

Kara Cuma gelir, cüzdan gider.

 Kara Cuma, Siber Pazartesi, Şükran Günü, Noel... Ya da diğer adlarıyla, “Aman Allah’ım neden cüzdanımda hiç para kalmadı?!?”. Yılın son ayına yaklaştıkça ve yurt dışında bayramlar ve kutlama günleri üst üste geldikçe biz de sağlı sollu indirim haberleriyle kendimize geliyoruz. Origin’den sonra şimdi de sırada GOG var.

300’den fazla oyun%90’a varan indirimlerle GOG dijital marketini süslemeye başladı. 28 Kasım’a kadar sürecek indirimlerde 15 doların üstünde para harcadığınız vakit Starcrawlers oyuna bedavaya sahip olabiliyorsunuz. Bunun yanında 1997’nin bağrından kopup gelen TPS oyunu MDK’de 24 saat boyunca ücretsiz olarak indirilmeyi bekliyor.

GOG ne yazık ki hâlâ Türk lirasına geçmiş değil, bir de bunun üstüne eli kulağında olan Steam indirimlerini de eklerseniz eğer son zamanlarda çıkmış bir oyunu almak istiyorsanız bir iki gün daha bekleyin derim. GOG’daki indirimler her ne kadar fena olmasalar da Steam’in lira avantajıyla oyunlara çok daha ucuza sahip olabilirsiniz. Tabii ki eğer oyunları koleksiyonunuza DRM'siz katmak istiyor ve eski oyunları kolaylıkla modern PC’lerinizde çalıştırmak istiyorsanız buyurun efendim, GOG’un Kara Cuma indirim koleksiyonuna bir göz atın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum