Google Şimdi De Android Tabanlı Oyun Konsolu Üretme Peşinde

Wall Street Journal'dan son dedikodular.

Wall Street Journal genelde hedefi tutturan ilk dedikodularıyla sevgimizi kazanmayı başarmıştır. Kaynakları ya "güvenilir" ya da "konuyla yakından ilgili kişiler"dir. Bu habere konu olan mevzu mevzu da şu anda bu aşamada diyebiliriz. Mevzu ne? İlkini başlıktan okudunuz; ikincisi de, bunun yanı sıra Google'ın bir de Androidkol saati üretiyor olduğu.

Kaynağa göre bu iki ürün, Apple'ın geliştirdiği söylenen benzer ürünlere karşı rakip niteliği taşıyacak ve Google'ın donanım dünyasına yeni ürünlerle varolmasını sağlayacak. Google Glass ve pek ses getiremeyen Nexus Q'yla ilk adımı atan firma, bu yönde daha fazla ilerlemek istiyor.

Android tabanlı pek çok konsol çıktı karşımıza son zamanlara biliyorsunuz. Ouya, Mad Catz M.O.J.O., GameStick, Shield... Henüz birini bile alıp kurcalamış değiliz, ancak yapılan yorumlar pek de olumlu değil şimdiye kadar. Oyuna yeni ve güçlü rakiplerin katılması kaliteyi ve rekabeti artıracağından bizim için bir sıkıntı yok. Haberler doğruysa, Android tabanlı ve daha çok kayda değer konsollar görebiliriz. Apple da, iOS ile farklı bir renk ve tat getirebilir elbette.

Tüm bunlar şimdilik birer söylentiden ibaret elbette. Akıllı saatler de öyle. Eğer şimdilik söylentiden pek öte gidemeyen Google ve Apple'ın akıllı saatlerini beklemek istemiyorsanız, sizi şöyle alabilirim şimdilik.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum