Google, Bir Oyun Kontrolcüsü İçin Patent Başvurusunda Bulunmuş

Görseldeki cihaza benzer mi sizce?

Google tarafından yapılan bir patent başvurusu önümüzdeki dönemde geliştirmeyi planladıkları bir oyun kontrolcüsüne dair bazı detaylara işaret ediyor.

Henüz Google tarafından resmi bir duyuru yapılmamakla birlikte, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek Game Developers Conference 2019'da düzenleyecekleri programda streaming hizmetleri başta olmak üzere dikkat çekici duyurular yapmaları bekleniyor. Bu duyurulardan birisi de patent başvurusu yapılan kontrol cihazı olabilir belki.

Patent başvurusunda cihaza ilişkin detaylara ve tasarıma yer verilmemiş, fakat cihazın nasıl görünebileceğine ilişkin bir eskiz bulunuyor. İşte bu eskizden yola çıkıp hazırlanan bir konsept tasarım paylaşılmış Reps twitter hesabında:

Tasarım pek de ergonomik gözükmedi gözüme, bilmem siz ne dersiniz. Cihazın görsel tasarımından ziyade özelliklerine yönelik bir patent başvurusu olduğundan, patente yer alan eskiz, cihazın görüntüsünü yansıtmıyor olabilir. Bu konuda Google'dan bir bilgi paylaşılana kadar beklemek durumundayız.

Beklendiği gibi GDC 2019'da Google'dan bu cihaz ile ilgili bir paylaşım gelecek mi bakalım. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum