Google Stadia, Typhoon Studios’u Bünyesine Kattı

Bundan sonra Stadia’ya özel oyunlar geliştirecekler…

Google Stadia henüz ülkemize teşrif etmese de yurtdışında kullanıma sunulmuş durumda. Halihazırda kullanıcıların pek de memnun olmadıkları görülüyor. Gerek beklendiği kadar sağlıklı bir bağlantı sağlanamaması gerek oyun havuzunun beklenen düzeyde olmaması eleştiri konusu ediliyor. Google da bu sorunun farkında olsa gerek, bünyesindeki stüdyoların sayısını artırmak yönünde girişimlerde bulunuyor. Bu halkanın yeni üyesi ise Typhoon Studios oldu.

Stadia Games & Entertainment Başkanı Jade Raymond, Google Blog’ta yaptığı paylaşımla oyuncu deneyimine odaklanmış önemli isimlerden oluşan bir ekip olarak tanımladığı Typhoon Studios’un Stadia saflarına katıldığını duyurdu.

Assassin’s Creed 3 ve Far Cry 4 gibi oyunların yönetmenliğini yapmış olan Alex Hutchison ve Reid Schneider tarafından kurulan Typhoon Studios, halihazırda 28 Ocak 2020'de çıkacak olan Journey to the Salvage Planet üzerinde çalışmakta. Bunun ardından Stadia’ya özel oyunlar üzerinde çalışacaklarını söylemek mümkün. Ne dersiniz, Stadia bu tarz hamlelerle toparlayabilir mi yoksa daha alacak epey mesafesi mi var?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum