Google Stadia'ya Sene İçerisinde 120 Yeni Oyun Eklenecek

10 adet exclusive de cabası

Yarattığı heyecanı -şimdilik- karşılayamayan Google Stadia, 2020 yılına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Şimdilik bünyesinde 22 adet oyun bulunduran sistem sene sonuna doğru kütüphanesini büyük oranda genişletecek.

Google'ın paylaştığı blog gönderisine göre sisteme pek çok yeni oyun ve Stadia'ya özel isimler eklenecek. "Planladığımız pek çok şey var ve Stadia vizyonumuzu gerçekleştirmek için sıkı çalışmaya devam edeceğiz. Ortaklarımız ile işbirliği içinde çalışarak eklenecek oyunlar hakkında daha fazla bilgi açıklayacağız." demiş Google.

Stadia'nın kütüphanesine eklenecek 120 oyuna ek olarak 10 adet platforma özel oyun da 2020 yılında çıkış yapacak. Google, kütüphaneyi genişletmenin yanında 2020'nin ilk çeyreğinde sisteme pek çok yeni özellik eklemeye hazırlanıyor. 4K desteği, web üzerinden oynanan oyunlarda kablosuz kontrol, desteklenecek yeni Android telefonlar gibi pek çok özellik Mart ayına kadar sisteme eklenecek.

Google, 2020'yi Stadia'nın yılı yapmak için oldukça fazla çaba sarfedecek gibi görünüyor. Bakalım firma bu amacında ne kadar başarılı olabilecek...

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum