Gran Turismo 7’nin Senaryo Modu İnternet Bağlantısı Gerektirecek

İnterneti olmayana oyun yok mu diyorlar :)

Geçtiğimiz hafta malum PlayStation Showcase ile önümüzdeki dönemde bizleri neler beklediğine dair bir fikir edinme imkanı bulduk. Programda gösterilen oyunlardan birisi de Gran Turismo 7 oldu, oyunun çıkış tarihi de 4 Mart 2022 olarak ilan edildi.

Sonrasında PlayStation Blog’ta da oyuna dair bazı detaylar paylaşıldı. Bu bilgiler arasında oyunun modlarına da yer verilmiş durumda. İşte orada paylaşılan bir bilgi de oyunun tek kişilik senaryo (Campaign) modunun da, Livery Editor, foto modu ve GT Café için geçerli olduğu gibi, internet bağlantısı gerektireceği şeklinde.

GT Sport’ta da büyük oranda internet bağlantısı gerekiyordu tabii, ama o daha çok online rekabetçi modlara odaklanmış bir oyundu. Şimdi GT 7’nin tek kişilik kısmının da benzer şekilde, online olma zorunluluğuyla geleceğini öğrenmiş olduk. Son yıllarda böyle bir trend oluştu zaten, o yüzden çok da şaşırtmıyor. Ama yine de paylaşmış olalım istedim.

Microsoft’un Forza Horizon 5’ine Sony, Gran Turismo 7 ile cevap verecek. Bakalım bu ikilinin rekabetinde hangisi öne çıkmayı başaracak. Ne olursa olsun, kazanan oyun severler olacak gibi görünüyor, umarım yanıltmaz. Her ikisini de büyük bir hevesle bekliyoruz, çok yakından takipteyiz :)

 

YORUMLAR
E-VrL
13 Eylül 2021 20:26

gespensterpanzer; yanıt olarak giremediğim için ayrı bir mesaj olarak yazıyorum.

Haklısınız, 'yarış simulasyonu' açısından bakarsak öylesi daha uygun olurdu. Ben daha genel anlamda GT ve Forza markaları kıyaslaması olarak ifade etmek istemiştim, ama sizin belirttiğiniz gibi ifade etmek daha uygun olurdu. Düzeltme için teşekkürler.

gespensterpanzer
13 Eylül 2021 13:02

Yanlışınız var hocam, Forza  Horizon ve Gran Tourismo bambaşka kulvarlar. GT'nin karşılığı Forza Motorsport olabilir ancak, muhtemelen 2022'de göreceğiz.

Parolamı Unuttum