Grand Theft Auto: The Trilogy, Olumsuz Eleştirilere Rağmen İyi Sattı

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş...

Belki de bugüne kadar en çok eleştiri alan GTA oyunu oldu Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition. İçerisinde GTA 3, Vice City ve San Andreas'ı bulunduran oyun, özellikle bug dolu yapısı sebebiyle yoğun eleştiriler aldı. Fakat eleştirilere rağmen paket -tabiri caizse- yok sattı.

Açıklama, Take-Two'nun mali toplantısından geldi. Toplantıda Take-Two'nun başarımlarına değinen CEO Strauss Zelnick, Rockstar Games'in sektördeki 20. yılını kutlamayı ihmal etmedi. Zelnick, Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition'ın sorunlarına rağmen "beklentileri aşan" bir başarıya ulaştığını ifade etti.

Bu başarım hakkındaki detaylara değinilmemiş olsa da açıklamanın pek de şaşırtıcı olmadığını söylemekte fayda var. Zelnick yeni GTA oyunu hakkında açıklamalarda bulunmaktan çekinirken, GTA 5'in yeni nesil versiyonlarının yolda olduğunu bir kez daha hatırlattı.

YORUMLAR
creepylord
8 Şubat 2022 16:33

Eeee keriz çok. Gördüğü ilk 1-2 trailerdan sonra kartına sarılıp ön-siparişe koşan insanların kendilerini dizginlemesi şart. Yoksa böyle böyle daha çook yarım yamalak cüzzamlı oyun görürüz.

Parolamı Unuttum