GTA V'in Mod Kiti OpenIV Güncellenmiş Versiyonu ile Geri Döndü!

Mod sevdalıları tekrar OpenIV'e kavuşuyor...

 Bildiğiniz üzere Take-Two, GTA V'in modlu olarak oynanabilmesini sağlayan programlara yasak getirmişti ve bu sebeple oyunun en büyük mod kiti OpenIV de kapatılmıştı.

Take-Two'nun mod kitlerini yasaklamasındaki sebep bu programların GTA Online zarar vermesi, hack ve hile kullanımına zemin hazırlaması olarak gösterilmişti. Bu kararı hiç de hoş karşılamayan oyuncular ise hem imza kampanyası başlatmış, hem de GTA V'in Steam incelemelerinin dibe vurmasını sağlamışlardı.

Rockstar ve Take-Two'nun dikkatini, hatta kulağını çeken oyuncular yaşanan bu süreçten zaferle ayrıldılar. Çünkü Rockstar'dan yapılan açıklamayla Take-Two ile anlaşmaya varıldığı ve mod kitlerine karşı hukuki işlem başlatılmayacağı duyurulmuştu. Tabii ki modlar oyunun tek kişilik modunda kullanıldığı ve oyuna zarar vermediği sürece.

modlamasi-en-kolay-15-oyun-haber-ici

Bir süredir GTA topluluğunun gündeminde olan ve önemli de bir yer teşkil eden bu konuda yaşanan son gelişme ise oyuncuları sevindirecek türden oldu ve OpenIV'ün güncellenmiş versiyonu ile geri döndüğü duyuruldu!

 

Take-Two mod işine hala sıcak bakmasa da GTA V oyuncuları alınan karardan ve olayın tatlıya bağlanmasından memnun. Bu arada "memnun" derken her şeyi unuttular ve Rockstar ya da Take-Two ile tekrar can ciğer oldular demediğimi de belirtmek isterim. Çünkü gerginlik hala sürüyor ve iki taraf da birbirinin yanlışını kollamaya devam ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum