GTA V'te 6 Yıldız Söylentileri

Mesele Kontrolü Ele Almak Mı?

GTA V'te yıldız seviyemizin 6'ya kadar çıkabildiğine dair söylentiler dolanıyor.

Serinin önceki oyunlarında aranma seviyemiz 6 yıldıza kadar çıkabiliyordu ve çıktığı anda tanklarıyla vesaireleriyle ordu tepemize biniyordu. GTA V'te yıldız seviyesinin 5'e kadar çıkabiliyor oluşu alışılmadık bir durumdu.

Ancak Kotaku'nun ilgili haberinden öğrendiğimize göre 2014'ün sonlarında oyunun dosyaları içinde PLAYER::SET_MAX_WANTED_LEVEL(6) şeklinde bir kod bulunmuştu. Bu önce eklenmesi düşünülüp sonradan çıkartılan bir şey de olabilir elbette ama oyunda bir şekilde 6 yıldız olduğunun göstergesi de olabilir.

Bu hafta Cliche isimli bir kullanıcı bir şifre motoru kullanarak oyunu 6 yıldıza çıkarmayı başardı. Ama 6 yıldızda yukarıdaki yıldız sayısı dışında değişen bir şey olmuyor aslında. Yine aynı şekilde polis geliyor. Ancak şu var; aynı şifre motoruyla yıldız sayısını 7'ye çıkarmaya kalkınca oyun çöküyor. Yani bunu oyunun 6 yıldızı bir şekilde desteklediğine yorabiliriz. Videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Cliche, oyunda 6. yıldızın olduğuna inandığını, aranma seviyelerinin nasıl çalıştığı üzerine daha fazla çalışması gerektiğini söylüyor. Ayrıca Collector's Edition'dan çıkan haritaya UV ışıkla bakıldığında çıkan şu aşağıdaki görüntüye de dikkat çekiyor:

gta-v-6-yildiz-big1

Gördüğünüz gibi Fort Zancudo'nun yani askeri üssün üzerinde 6 yazıyor ve altında da "take control" yani kontrolü ele geçir notu var. Yani bir şekilde Fort Zancudo'nun ya da tüm şehrin kontrolü ele geçirilirse 6 yıldızın açılacağı ve peşinize ordunun düşeceği çıkarımı yapılabilir belki de. Bu kontrolü ele geçirme mevzusunun nasıl olacağı konusunda ise pek net bir şey yok şu an için. Belki bir şekilde bir süre önce haberini yaptığım UFO söylentileriyle alakalıdır, kim bilir?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum