GTA V’te Hulk’la “Dağıtmanın” Keyfi Bir Başka

Hulk Smashes!

Grand Theft Auto V, PC cephesine çıktığından beri mod yapımcıları pek çok süper kahramanı oyuna aktarmaya giriştiler. Bunlardan biri de Yeşil Dev Hulk’tı elbette. Ama bugüne dek yapılan Hulk modları aşırı kaslı, yeşil derili, şort giyen normal bir insandan fazlası değildi. Evet, kodumu otu… eee, şey… çok güçlü yumruk atabiliyor, arabaları patlatabiliyordu vs vs. Ama bizleri daha önce aslına en uygun Iron Man moduyla buluşturan JulioNIB sağ olsun, artık Hulk’ın bizzat kendisiyle oyunun altını üstüne getirmek mümkün!

Bu Hulk sıradan bir skinden çok fazlası. Kükrüyor, çok yükseklere sıçrıyor, arabaları fırlatıp atıyor, elektrik direklerini sopa olarak kullanıyor, hatta ellerini çırparak yarattığı şiddetli rüzgârla etrafındaki her şeyi uçuruveriyor. Evet, tıpkı çizgi romanlarındaki gibi.

Şimdilik tek eksiği sırt kaplamalarındaki hafif bozukluklar ve animasyonlarının tam oturmamışlığı gibi görünüyor. Ama Hulk’la Los Santos’u dağıtmanın keyfi için göz ardı edilebilecek şeyler bunlar.

Hulk modunun nasıl göründüğüne hemen aşağıdan bakabilir (başları biraz yavan, azıcık sabredin), dilerseniz modu buradan indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum