Guardians of the Galaxy Vol. 3 James Gunn'ın Senaryosunu Kullanacak

Gunn'sız olmuyor.

James Gunn'ı kovup, Guardians of the Galaxy serisini yönetmensiz bırakan Disney, serinin geleceğine dair kafalarda büyük soru işaretleri oluşturmuştu. Tüm ekip Gunn'ın arkasında dursa da Disney geri adım atmamış ve Gunn görevinden ayrılmıştı. Tabii usta yönetmenin sonrasında DC ile birlikte Suicide Squad 2 için çalışmalara başlaması muhtemelen Marvel cephesinde suratları biraz düşürmüştür.

Daha önce filmin yıldızlarından Chris Pratt, ne olursa olsun Guardians of the Galaxy 3'ün geleceğini belirtmişti. Disney'in filmle ilgili aldığı son karar ise oldukça ilginç. James Gunn'ın yazdığı 3. film senaryosu yeni film için geçerli olacak. Fakat tabii ki filmi başka bir yönetmen çekecek. Chris Pratt, filmle ilgili yaptığı açıklamalarda, "James Gunn'ı seviyorum, ona sadığım ve onu çok seviyorum. Fakat ne şekilde olursa olsun filmi teslim edeceğiz. Hayranlara hak ettiklerini vermek zorundayız. Sanırım Guardians of the Galaxy ekibinin doğası gereyi bir araya gelip işi bitirmeliyiz ve bu da bizim yapacağımız şey." diyerek yönetmen James Gunn'ı sevdiğini fakat işin önce geldiğini belirtti. Zaten milyonlarca dolar alan bir aktörden de farklı bir açıklama beklemiyorduk.

Bakalım MCU'nun en eğlenceli yapımlarından olan Guardians of the Galaxy serisinin üçüncü filmi yeni yönetmeniylie bizlere neler sunacak? Tabii yeni filmle ilgili konuşmadan önce en azından yönetmen koltuğunda kimin oturacağını bilmemiz gerekiyor. Sizce yeni filmi hangi yönetmen çekmeli?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum