Guild Wars 2 'yi Dev Kediler Bastı

Nisan kedileri bunlar

1 Nisan tarihini çoğumuz çok severiz, hem aslında baharın resmen başladığını müjdeleyen bir tarihtir (Mart soğuklarını bahardan saymadığım için), hem de geleneksel olarak 1 Nisan şakalarıyla eğlenceli bir gün olur kendisi. Zaten zor günlerden geçiyoruz, yüzümüzü gülümsetecek her türlü şakayı güzel karşılamak lazım.

Guild Wars 2 de işte bu gülümseten şakalardan birine imza atmış. Oyuna girdiğinizde bir kediden posta geldiğini görüyorsunuz ve postanın konu kısmında Miyav yazıyor. Tüm Kedilerin Kralı'ndan gelen postada "Miyav miyav miyav miyav miyav. Miyav miyav miyav! miyav nya miv miyav miyav? Ravr miyav mra miyav." deniyor ve imzası da Diyarların İlk Patisi, Günışığı Tahtının Fatihi şeklinde :)

Eğer postaya eklenmiş olan iksiri içerseniz etrafınızda kediler çıkmaya başlıyor ve bunlar size ekstradan güç kazandırıyor. Tabii işin içinde büyük kediler de var ve bir anda dev bir kediyle karşılaşmak insana tuhaf geliyor.

Bir 1 Nisan klasiği olarak bu güncellemeye eğlenceli yama notları da eklenmiş, mesela "evinizdeki NPC'ler artık arayıp sormadığınızda bundan yakınacaklar" gibi. Tümünü şuradan okuyabilirsiniz.

Kediler 7 Nisan'a kadar Guild Wars 2'de miyavlamaya devam edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum