Guild Wars 2'ye Üçüncü Genişleme Paketi Geliyor

Geliştirici ekip gelecek planlarını paylaştı

ArenaNet, Guild Wars 2'nin gelecek planlarını açıkladı. Son olarak 17 Mart'ta Visions of the Past: Steel and Fire güncellemesi yayınlanmıştı bildiğiniz gibi ve ekip elbette bununla sınırlı kalmak düşüncesinde değil. Önümüzdeki aylarda oyuncuların en sevdiği festivallerden bazıları geri dönecek, The Icebrood Saga'nın yeni bölümleri yayınlanacak ve ArenaNet birkaç da sürprizle karşımıza çıkacak.

2020'nin ikinci çeyreği için planlanan güncellemelerden ilki Super Adventure Festival. Moto, Rata Sum'daki Super Adventure Box'ı bir kez daha açacakmış. Yaza doğruysa Dragon Bash festivali geri dönecek. Her iki festivalde de yeni ödüller oyuncuları bekliyor olacak.

Super Adventure Festival'i takip edecek ilk büyük güncelleme ise The Icebrood Saga'nın üçüncü bölümü olacak.

Bu ve benzer güncellemelerden daha önemlisiyse ekibin üçüncü genişleme paketi üzerinde çalışmaya başladığını açıklaması. Henüz özellikler, hikaye, geliştirme süreci gibi konularda detay vermek için erken olduğunu söyleyen ArenaNet, 'daha fazla bilgi sunmaya hazır olduğumuz anda bunu bileceksiniz' diyor. Yine de bu genişleme paketiyle ilgili tahmin yürütebilmemiz için bir adet konsept çizim paylaşmışlar. Bakın bakalım, neye benzeteceksiniz? :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum