Günün İndirim Tavsiyesi - Remnants of Naezith

Klavye parçamalık, taş gibi bir Türk oyunu

Evet, Remnants of Naezith bir Türk oyunu olmasa onu büyük ihtimalle hiç görmeyecektik, görsek bile çoğumuz satın alıp oynamayacaktık. Bu oyunu belki de sadece belli bir azınlık satın alacak ve beğeneceğini düşündüğü arkadaşlarına önerecekti. Bu listede de adından tekrardan bahsetmeyecektik. Ama neyse ki öyle olmadı ve Remnants of Naezith’i biliyoruz. Çünkü bu oyunun tam anlamıyla taş gibi bir oynanışı var.

2D platform türündeki oyun speedrun’cıların daha bir seveceği, Super Meat Boy gibi bölüm bölüm ilerleyen parkurlara sahip pek masum gözüken oyun. Kanca mekaniği sayesinde oyun size 2D Spiderman hissiyatı verse de masum gözüken yapısının arkasında hiç ama hiç (ama hiç) masum olmayan bir zorluğu var oyunun. Fakat işin güzelliği bölümü geçemediğinizde asıl suçun sizde olduğunu bilmeniz.

Remnants of Naezith

Remnants of Naezith harika bölüm tasarımlarına ve bölümü geçtiğinizde yaşattığı tatminliğiyle kendini oynatan bir yapım. Tolga Ay’ın çok emek harcadığı her yerden belli olan bu yapıma sadece Türk oyunu olduğu için değil, oldukça tatmin edici parkur hissiyatı için denenmeli.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum