Gwent'in Hikaye Modu Thronebreaker Ayrı Bir Oyun Olarak Çıkış Yapacak

Oyun yine Gwent üzerine olacak tabii ki.

 Geçtiğimiz yıl ağustos ayında duyurulan ve Gwent'in senaryo modu olacağı belirtilen Thornbreaker yeni bir isimle karşımıza ayrı bir oyun şeklinde çıkacak. Özünde yine bir Gwent oyunu olacak ancak Thronebreaker: The Witcher Tales ismiyle bir standalone yapım olacak. 

Thronebreaker için Gwent oynadığımız anlarda pek çok özel animasyon hazırlanacak ve böylece ana Gwent oyunuyla arasında gözle görülür farklar olacak. Thronebreaker'da Rivia'nın kraliçesi Meve'in hikayesini oynayacağız. Geralt'ı Rivia şövalyesi olarak kutsayan savaşçı kraliçenin ta kendisi olur. CDPR hikayede bir değişiklik yapmamış gibi duruyor, ancak yaptılarsa ve Meve'i oyundan çıkarırlarsa bence büyük bir hata olur. The Witcher Üçlemesi'nde sadece ismen geçse de kendisi oldukça etkileyici bir karakter. 

Özünde yine bir Gwent oyunu olacak dedik, ancak muhtemelen bu evrende geçen epik savaşları kart oyunu şeklinde oynayacağız ve etkileyici animasyonlar ve bir o kadar da sürükleyici bir hikaye anlatımına tanık olacağımızı tahmin etmek güç değil.

Thronebreaker: The Witcher Tales'in çıkış tarihi bilinmiyor ancak oyunun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geleceğini biliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum