H1Z1: King of the Kill'in Haritasına Yeni Bölgeler Eklendi, Hatalar Düzeltildi

Haritaya eklenen üç bölge büyük çatışmaların yeni adresi olabilir!

 Sevilen ve bayağı oynanan battle royale, H1Z1: King of the Kill için yeni ve büyük bir güncelleme yayımlandı.

Güncelleme ile bir yandan oyuna yeni bölgeler ve araç kaplamaları gibi eklemeler yapılırken diğer yandan da hatalar düzeltildi ve oyunun bazı mekaniklerine ayar çekildi.

Oyuna eklenen yeni bölgeler Hillside Villas, Morton Distribution and Storage ve Henninger Plaza loot peşinde koşan oyuncular için büyük çatışmaların yeni adresi olabilir. Loot demişken, haritaya kendilerini bulabileceğiniz yeni noktalar da serpiştirildi. Yani gergin bir keşif süreci sizleri bekliyor olacak.

Hillside Villas

h1z1-1

 

Morton Distribution and Storage

h1z1-2

 

Henninger Plaza

h1z1-3

 

Güncelleme ile biraz önce de bahsettiğim gibi araçlara yeni kaplamalar geldi. Artık rakiplerinizin üzerinde tekerlek izinizi bırakmaya çalışırken ya da kaçmak için can havli ile gazı köklerken şu renk tercihlerine sahip olabileceksiniz:

h1z1-4

Güncellemenin oyuna görsel olarak etkilerinden biri de kullanıcı arayüzündeki değişim. Bundan sonra kısacık bir süre içinde bir yandan craft yapıp bir yandan da acaba çantamda yer var mı diye düşünmeniz gerekmeyecek, çünkü her şey gözünüzün önünde olacak.

h1z1-5

Güncelleme ile birlikte oyundaki gecikme ve hit registration gibi mekaniklerde iyileştirme yapılırken diğer yandan da siper alırken silahımızın siper aldığımız yüzeyle çarpışması sonucu ateş edememe sorunu ortadan kaldırıldı.

Bunların yanı sıra shotgun'ların saçma sayısı arttırıldı, saçmaların (saçma başına) verdiği hasar azaltıldı. Eski sistemde saçmalar her seferinde gelişi güzel şekilde dağılıyordu, fakat güncelleme sonrası saçma dağılımı sistematik hale getirildi.

Güncellemenin en dikkat çekici notlarından biri de Skirmish'lerin geri gelmesi! Hafta sonları oynayabileceğimiz Skirmish modunda her seferinde farklı bir kural olacak, ilk Skirmish'te sadece shotgun ve sniper rifle kullanılacak.

Güncelleme notlarının tamamına göz atmak isterseniz kendilerine buradan ulaşabilirsiniz. İyi avlar...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum