Yeni Bir Shadow Warrior Oyunu Geliyor

Devolver Digital ve Flying Wild Hog, yeni oyun için birlikte çalışacaklar.

Gamefront'un haberine göre Devolver Digital ve Flying Wild Dog, yeni bir Shadow Warrioroyunu için kolları sıvamış durumda. Site bu haberi, kendilerine sızıdırılan oyun logosu ve görsellerine dayanarak yazmış.

Bunun yanı sıra ShadowWarrior.com'a eklenen görsel, sızdırılan resimleri destekler nitelikte (üstteki resmin arkaplanı mesela). Tüm bunları geçelim... Kısa bir süre önce (dün) Steam Greenlight'ta ortaya çıkan Blade Analyzer Pro da, yeni bir Shadow Warrior oyununun çıkacağının büyük göstergelerinden biriydi zaten. Sızdırılan bu görsellerle birlikte, iş iyice ayyuka çıkmış oldu sadece.

1997'de çıkan ilk Shadow Warrior, "FPS'lerin Altın Çağı" dendiğinde Doom, Duke Nukem, Rise of the Triad ve diğer bir iki efsaneyle birlikte akıllara gelir hâlâ (benim yaşım pek tutmuyor gerçi ama herkes öyle diyor). Ve o zamandan beri, 2012'de çıkan iOS portunu saymazsak oyun pek bir sessizdi. Hazır yeni Rise of the Triad, Wolfenstein: The New Order ve Doom 4 yoldayken, 90'ların altınları 2010'ları da aydınlatacak gibi duruyor.

Hadi bakalım...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum