Ryse: Son of Rome Xbox One İle Birlikte Çıkacak

Biz de onu bekliyorduk

Yıllar önce kinect için duyurulan Crytek’in merakla beklenen oyunu Ryse: Son of Rome’un, Xbox One’ın çıkış oyunlarından biri olacağı açıklık kazandı.

Yayınlanan basın açıklamasına göre oyunda ailesi katledildikten sonra Roma lejyonlarına katılan Marius Titus isimli bir karakteri yöneteceğiz. Sinematik bir oyun olarak tasarlanan oyun, yeni nesilin teknolojisine de tam destek verecek. Oyunda Xbox SmartGlass, Game DVR ve son nesil Kinect’in nimetlerinden sonuna kadar faydalanabileceğiz.

Yoğun bir savaş atmosferi sözü veren Ryse, kanlı savaş sahneleri ve aynı anda ekranda görünen 100’ü aşkın karakter ile aklımızı almaya geliyor gibi görünüyor. Bunun yanında Kinect’in desteklediği sesli komut desteği ile savaş alanında emrimiz altındaki lejyonerlere gerçek zamanlı olarak emir verebileceğiz.

Son olarak oyunun çoklu oyuncu moduna değinen yapımcılar, oyundaki çoklu oyuncu modunun kolezyumlarda yapılan gladyatör savaşlarını andıracağını bildirdi.

Oyunun, yayınlanan 7 dakikalık videosunda Quick Time Event'ler (QTE) dikkat çekiyor. Ryse: Son of Rome’un bu yılın kasım ayında Xbox One’a özel olarak piyasaya sürülmesi planlanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum