Capcom Resident Evil 2 Remake İçin Oyuncuları Yokluyor!

Bu sefer iş ciddiye bindi.

Belki de son yıllardır Resident Evil hayranlarının en çok istediği Resident Evil 2 gibi bir oyunun Remake versiyonunun çıkmasıydı.

Yabancı kaynaklarda yapılan haberlerden de öte, Resident Evil 2 Remake için başlatılan imza kampanyaları, Capcom'un ''sonunda'' dikkatini çekti. Resident Evil'ın resmi Facebook sayfasında, Capcom yetkilleri, bu konu hakkında oyunculara birçok mesaj dile getirdi.Ve dahası, serinin hayranlarını şöyle bir yoklayıp, Resident Evil 2 Remake konusunda oyunculardan neler beklediğini ve bu projeyi gerçekten isteyip istemediklerini sordu. Bu sorduğun soru mu be Capcom?!

Tabii, Resident Evil hayranlarının attığı yorumlarda büyük çoğunluğunun 2002 yılında çıkan serinin ilk oyunun Remake versiyonundan dem vurup, Capcom'dan aynı çalışmayı Resident Evil 2 Remake'den de beklediklerini dile getirdiler. Haklılar çünkü, o atmosfer ve kurgu bozulursa Remake'in hiçbir anlamı kalmaz. Hali hazırda bağımsız yapımcılar tarafından geliştirilen Resident Evil 2 HD Reborn'un çıkması beklendiği şu günlerde, Capcom'dan da ani bir atak gelebilir. 

Bildiğiniz gibi Resident Evil 1 Remake projesinin başında Shinji Mikami vardı. Capcom,Mikami'den çok şey öğrenmiş olacak ki, o kalite de bir Resident Evil 2 Remake için sıcak baktığını söyleyebiliriz. Umarız, bu proje hayata geçer ve serinin tüm ''eski'' Resident Evil hayranlarının istedikleri gerçekleşir.

Bu proje gerçekleşirse, ilerleyen senelerde Resident Evil 3: Nemesis Remake sürümü de gelebilir. Neden olmasın? Ama ilk önce Resident Evil 2!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum