Watch Dogs 2'den İlk Videolar ve Detaylar Geldi

Hack asıl şimdi başlıyor

Ubisoft söz verdiği üzere geri sayımın sonlanmasıyla Watch Dogs 2’yi açığa çıkardı.

Açıkçası saatlerin 19:00’ı göstermesiyle ufak bir duyuru videosu görmeyi ve “gerisini E3’te görün” denmesini bekliyordum. Fakat Ubisoft, Watch Dogs 2’ye ait birçok şey paylaştı.

Öncelikle oyunun söylentilerde geçtiği gibi San Francisco şehrini temel aldığını söyleyelim. Bununla birlikte ana karakterimiz de Marcus Holloway isimli bir adam. Bu kez Aiden gibi yalnız kovboy gibi takılmak yerine ilk oyunda da yer alan DedSec grubunun bir üyesi olacağız.

Sinematik videoyla birlikte oynanış görüntülerini de görme şansı bulduğumuz Watch Dogs 2’nin en dikkat çekici yanlarından biri oynanışın bir hayli hızlanması. Marcus’un atletik özellikleri sayesinde platform öğeleri, net olarak anlaşılmasa da, Assassin’s Creed’e benzer bir çevikliğe getirilmiş. Aynı zamanda yakın dövüş kısımları da bu serilikten nasibini almış.

Hackerlığı da fazlasıyla geliştirdiğine değinen Ubisoft Montreal bu sefer şehirdeki herkesi hackleyebileceğimizin sözünü verdi. Artık oyunun bize önceden bahşettiği hedefler yerine dilediğimizce hareket edebileceğimiz bir özgür oyun alanı sunulmuş durumda. Buna paralel olarak şehrin yaşadığını hissedeceğimizin de altı çiziliyor.

Çıkış tarihinin 15 Kasım olduğu resmi olarak açıklanan Watch Dogs 2’nin ilk oynanış demosunu E3 2016'da göreceğiz.

Canlı yayının tekrarı:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum