Nintendo Switch Pro Controller'ın Şarjı Canavar Gibi Dayanıyor

Tam 40 saat!

 Nintendo Switch Pro Controller'ın şarjı oldukça uzun bir süre dayanıyor. El konsolundan ayrı satılan oyun kolu, neredeyse iki gün boyunca dayanıyor.

Oyun kolunun kutusunda yazan bilgiye göre Pro Controller, tek bir seferde tam şarj edilirse yaklaşık 40 saatlik ömre sahip. Oyun kolunun fiyatı ise 70 dolar olarak belirlendi. Ülkemizde resmi bir satıcısı bulunmadığı için ne konsolun ne de ekipmanlarının TL değerinde net bir fiyatı bulunmuyor. Konsolla birlikte gelen JoyCon'ların ise yaklaşık 20 saatlik bir batarya ömrü blunuyor.

Nintendo Switch'in çıkışına yaklaştıkça konsol hakkında yeni bilgiler de gün yüzüne çıkıyor. Konsolun Amerikalı bir grup tarafından çalınmasının ardından kutu açılış videosu internetin her köşesine düştü. Konsolun dahili hafızasının 32 GB olduğu kesinleşirken, işletim sistemi de yaklaşık 5 GB yer kaplıyor. Konsola çıkması planlanan oyunlardan bazılarının boyutları da belli oldu.

nintendo-switch-pro-controller-e1487681127583-840x602

3 Mart 2017'de satışa sunulacak olan Nintendo Switch'te Elder Scrolls V: Skyrim, FIFA 18, Splatoon 2, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Ultra Street Fighter 2 gibi oyuncuların merakla beklediği yapımlar yer alacak.

2017'de çıkacak olan oyunların tam listesine ve hangi platformlarda çıkacaklarına buradan ulaşabilirsiniz sevgili Oyungezerler. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum