Middle-Earth: Shadow of War'dan Oynanış Görselleri Sızdı

Yine sızdı, yine sızdı...

 Büyük bir heyecanla beklediğimiz Middle-earth: Shadow of War'un 8 Mart'ta çıkacak videosundan şimdi de ekran görüntüleri sızdı.

Orta Dünya alemlerine dalacağımız yeni Middle-earth oyunu geride bıraktığımız haftada önce sızdıardından da Warner Bros. tarafından duyuruldu. Duyuruya bizleri gaza getiren ve büyük beklentilere sokan nefis bir fragman eşlik etti. 8 Mart'ta da oyunun ilk resmi oynanış videosunu göreceğimizi duyurmuşlardı, ama bu seferde videonun ekran görüntüleri sızdı. 

> Middle-earth: Shadow of War'un Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Reddit kullanıcılarından "Magnumnumnum", kısa sürede ortadan kaybolan Shadow of War fragmanından bazı görüntüleri fotoğraflamayı başardı, fakat video çekemedi. Sızan görsellerde Talion'ı bir ejderha varyasyonu olan Wyvern'a (bazı mitlerde bir ejderha türü olarak geçerken, bazı mitlerde tamamen ayrı bir varlık olarak belirtilen) binerken görüyoruz. Umarız bu sahne bir arasahne falan değildir ve oyunda uçan bir yaratık da kullanabiliriz. Yoksa hevesimiz biraz kursağımızda kalacak.

shadow-of-war-1
shadow-of-war-2
shadow-of-war-3shadow-of-war-4shadow-of-war-5shadow-of-war-6shadow-of-war-7shadow-of-war-8shadow-of-war-9

Middle-earth: Shadow of War, Kuzey Amerika'da 22 Ağustos'ta,25 Ağustos'ta ise Avrupa'da çıkışını gerçekleştirecek. Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum