Horizon Zero Dawn'un Satışları Uçuyor!

Guerilla Games'in en başarılı çıkış yapan oyunu!

 Hollanda merkezli oyun firması Guerilla Games'in PlayStation 4 için özel olarak geliştirdiği Horizon Zero Dawn'un satışları 2.6 milyona ulaştı.

Sony'nin birinci parti geliştirici şirketlerinden biri olan Guerilla, Horizon Zero Dawn'a kadar Killzone serisini bizlerle buluşturmuştu. Büyük bir risk alarak güvenli bölgesini terk eden ve Horizon gibi bir projeyi hayata geçiren Guerilla'nın ne kadar doğru bir karar aldığı ise ortada. Oyun sadece iki haftada oldukça başarılı bir satış dönemi geçirdi ve eleştirmenlerden de yüksek puanlar aldı. Oyun, aynı hafta çıkış yapan ve köklü bir seriye ait olan The Legend of Zelda: Breath of The Wild'ı da satışlarda şu an için sollamışgibi gözüküyor.

> Ok ve Yay İle Destan Yazdığımız Oyunlar

horizon-zero-dawn-galeri-icin-tiklayin

> Horizon Zero Dawn PlayStation 4 Pro Aldırır mı? İnceleme 

Bu 2.6 milyonluk satışa hem dijital kopyaların hem de Blu-ray disklerin dahil olduğunun da altını çizelim. Tabii Horizon Zero Dawn'un bizim kalbimizi kıran minik bir detayı da oldu. Hatırlayacağınız üzere uzun bir süre sonra ilk defa Sony tekelindeki bir oyun Türkçe desteği olmadan çıkış yaptı. 

Horizon Zero Dawn o kadar çok sevildi ki The Witcher 3 - Wild Hunt'ın yapımcısı CD Projekt Red bile firmayı tebrik etmekten kendini alamadı. 

Horizon Zero Dawn Neden Türkçe Değil? PlayStation Türkiye Açıkladı

YORUMLAR
Parolamı Unuttum