Nihayet Resmileşti - Ubisoft, Assassin's Creed Origins'i Duyurdu

Sonunda

O kadar sızıntıdan, elimize geçen o kadar bilgiden sonra Assassin's Creed Origins'in pek bir sürpriz yanı kalmamış olsa da nihayet resmi ağızdan bir açıklama almak iyi oldu. Ubisoft, Microsoft'un E3 2017 konferansı sırasında Assassin's Creed Origins'i resmi olarak duyurdu ve oyunun Antik Mısır'da geçeceğini ilan etti. Başrol oyuncumuz zaten çok iyi bildiğimiz üzere Bayek.

Konferans sırasında oyundan bolca da oynanış görüntüleri gösterildi. Gördüklerimiz arasında ata biniş sahneleri, aralarında fillerin de bulunduğu bolca yabani hayvan da bulunuyor ve tüm bu görseller buram buram Antik Mısır kokuyor.

Oyunda eskisine nazaran daha derin rol yapma öğeleri de bulunacak. Yayınlanan videoda Bayek'i kartalını kullanarak bölgeyi yukarıdan kolaçan ederken görüyoruz, bu sayede nöbetçileri işaretliyor ve hedefini buluyor. Sonra kalenin duvarlarına tırmanıyor, ağaçtan yere atlıyor ve nöbetçilerden birini yavaş çekimde öldürüyor. Gördüğümüz kadarıyla karakterimiz için çeşitli ekipman slotları var ve öldürdüğümüz düşmanlardan XP kazanıyoruz. Ayrıca çok sayıda oku aynı anda atan bir yay ve oku birinci şahıs kamerasından yönlendirebildiğimiz bir kısım da gördüğümüz detaylardan birkaçı.

Daha önce de söylediğimiz gibi oyunda mini harita değil aynı Skyrim'de olduğu gibi ekranın üst kısmında bir pusula bulunuyor.

Oyunun çıkış tarihi geçen gün sızan bilgileri teyit etmiş oldu, çünkü Assassin's Creed Origins tam da tahmin ettiğimiz üzere 27 Ekim 2017'de çıkacak. Xbox One X sahipleri Assassin's Creed Origins'i 4K oynayabilecekler.

Aşağıda oyunun dünya prömiyer videosunu ve yayınlanan ilk oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Oyunun grafikleri bayağı güzel mi görünüyor ne:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum