Mount & Blade 2: Bannerlord'un 5v5 Çok Oyunculu Modundan Oynanış Videosu Çıktı

5 vs 5 ve her komutanın bir bölüğü var ve MUHTEŞEM gözüküyor!

 TaleWorlds, Mount & Blade II: Bannerlord için Kaptan Modu (Captain Mode) isimli bir çok oyunculu modunu resmen duyurdu! Gamescom 2017'de yapılan duyuruyu iki elden oluşan bir oynanış videosu takip etti ve yaklaşık 10 dakika süren bu videoyu neredeyse tek nefeste, büyük bir heyecanla izledimç

Önceden seçilmiş haritalarda küçük çapta 5 vs 5 savaşa giriyoruz bu modda, ancak her oyuncunun arkasında kendi küçük bir ordusu bulunuyor. Bu savaş alanı da bir anda büyük stratejilerin döndüğü bir arena haline geliyor. Atlılarınızla neler yapacaksınız, okçularınızı nereye göndereceksiniz, kim savaşın ana komutanı olacak ve daha ne çılgın sorular, fantastik durumlar ortaya çıkacak siz düşünün!

Savaşa başlamadan önce karakterinizi ve ordunuzu oluşturuyorsunuz. Seçtiğiniz role göre ya atlı birlikleri, ya piyadeleri ya da okçuları kontrol ediyorsunuz. Aynı zamanda ordumuza ekstra teçhizat, yetenek ya da zırh eklemek de önümüze seçenek olarak çıkıyor ve savaş öncesi alacağımız kararların hepsinin bir ağırlığı var tabii. Ağzım sulandı yahu!

Bu oynanış videosunun ardından TaleWorlds'ün neden eSpor'a büyük önem verdiğini de anlamış olduk. Kaptan Modu izlemesi inanılmaz keyifli ve heyecanlı olacağa benziyor. 

Ne yazık ki Mount & Blade II: Bannerlord için hala resmi bir çıkış tarihi bulunmuyor, ancak oyunun PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacağını biliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum