Darksiders 3'e Gelecek İki DLC Belli Oldu

Toplamda kaç DLC olacak acaba?

Serinin uzun zamandır merakla beklenen oyunu Darksiders 3, 27 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak ama daha oyuna doyamadan iki tane de DLC ile karşılaşacağız. Elbette bu DLC'ler ücretli ama oyunun Deluxe Edition ve üstü versiyonlarına bunlar dahil olacak.

Oyunun Steam'deki Standart versiyonu 269, Deluxe Edition ise normalde 359 ama şu an 314 lira. Buradan da DLC'lerin ayrı ayrı fiyatlarının yaklaşık ne kadar olacağını tahmin etmek mümkün olabilir. Bir kez daha PC, PlayStation 4 ve Xbox One arasında müthiş fiyat farkları olduğunu görüyoruz zaten. Oyunun Xbox One'daki Standart versiyonu şu an 145 lira, Deluxe Edition ise indirimli olarak 193 liraya satılıyor. PS Store'da ise fiyatlar 179 ve 209 şeklinde. Bu sefer de olan PC oyuncularına oldu yani.

Neyse efendim, DLC'lere dönecek olursak ilkinin ismi The Crucible, ikincisinin ismiyse Keepers of the Void. İlk DLC'de birbiri ardına dalga dalga üzerimize gelen düşmanları harcayarak yeni ekipman ve ödüller kazanacağız. İkincisinde ise Fury ile Serpent Holes'a gidecek ve orada bizi bekleyen baş düşmanı öldüreceğiz.

Paketlerin çıkış tarihleri henüz kesin değil, Darksiders 3 yayınlandıktan sonra bunlar da açıklanır diye tahmin ediyorum.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum