Avengers 4'ün Şu Anki Süresi Belli Oldu

Yapın 7 saat hepimiz rahat edelim.

Avengers 4'ün ismi dışında her şeyi belli olmaya devam ediyor. Joe Russo bu kez de yaptığı soru-cevap programında Avengers 4'ün süresiyle ilgili konuştu. An itibariyle ellerinde üç saatlik bir film olduğunu söyleyen Russo, filmin bu şekilde mi çıkacağı konusunda ise pek fazla bilgi vermedi.

"Avengers 4'ün an itibariyle süresi 3 saati buldu, süreyi burada tutup, tutmayacağımıza bakacağız." diyen Russo kardeş, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalarda da filmin 3 saati bulabileceğini söylemişti. Görünüşe göre bu sözü doğru çıktı ve film şimdilik 3 saati bulmuş durumda. Daha önceki Marvel filmlerinden Captain America: Civil War neredeyse iki buçuk saat sürmüştü. Şöyle bir bakınca Avengers 4, Russo'nun da dediği gibi çok rahat üç saat barajını aşabilir.

Artık Avengers 4 ile ilgili, çoğu şey netlik kazanmaya başladı. Senaryo için onlarca teori ortalıkta dolaşıyor. Fakat halen bir resmi isim ve fragman yok. Fragmanın 2018 yılı bitmeden geleceğini biliyoruz. Bununla birlikte ismini de öğreneceğiz diye umuyorum. Artık bir an önce şu filme kavuşup, yeni bir dönemde X-Men ve Fantastic 4'u izlemek istiyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum