Halo Dizisinin Yönetmeni Rupert Wyatt Görevinden Ayrıldı

Çizgi romanları bitirdiniz, ne olur oyunlar sağlam kalsın!

Showtime'ın Halo dizisi projesi sessiz sedasız ilerlerken, ortaya hiç beklenmedik bir problem çıktı. Serinin yönetmenliğinin yapacak olan Rupert Wyatt görevinden ayrıldı. Hatta bu ayrılık neredeyse projenin sonunu getiriyormuş. Fakat şu an için diziyle ilgili halen umut var, çalışmalar bir şekilde devam ediyor.

Seriden ayrılma nedenini projenin zamanlamasına bağlayan Wyatt yaptığı açıklamada, "Halo'nun bu zamanlama değişikliği benim için gerçekten büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bu değişiklik benim serininn yönetmeni olmaya devam etme ihtimalimi tamamiyle ortadan kaldırdı. Benim zamanımda Halo'da amaçladığımız şey oldukça yaratıcı ve başarılı bir deneyimdi. Harika insanlarla çalıştım. Artık serinin tamamlanmasını bekleyen hayranlardan birisiyim, projede yer alan herkese en iyisini yapmaları için şans diliyorum." diyerek, suçu yapımcı şirkete attı.

Showtime'ın yöneticilerinden Gary Levine ise suçu dizinin olağanüstü prodüksiyon harcamalarına attı. Bu zamanlama değişikliğinin en büyük nedeninin artan prodüksiyon ihtiyaçları olduğunu belirtti. Şimdi kanal 10 bölümlük ilk sezon için yeni bir yönetmen arayışına girmiş durumda.

Dizinin senaryosuyla ilgili elimizde olan bilgiler bir intergalaktik savaşı konu alacağı yönünde. İnsan ırkı ile Covenantların savaşını izleyeceğimiz Halo dizisi için prodüksyon ihtiyaçlarının yüksek olması aslında güzel bir haber. Fakat evdeki hesap çarşıya uymayınca, ciddi problemler yaşanabiliyor. Umarım Showtime seriye hemen uyum sağlayabilecek yeni bir yönetmen bulur ve Halo dünyasını layığıyla izlemeyi başarabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum