Disney De +18 Marvel Filmleri Yapmaya Başlayacak

Aman aman nereye geldik.

Fox-Disney anlaşmasının ardından herkesin kafasındaki soru Disney'in Fox'un elindeki karakterlerle ilgili ne gibi bir tutum izleyeceğiydi. Özellikle işin Deadpool kısmı büyük bir muallaktaydı. Çünkü Disney'i +18 filmlerle pek arası yok ve +18 olmayan bir Deadpool filminin de cazibesinin büyük bir kısmı ortadan kalkıyor. İşte sonunda bu konuya açıklık geldi. Disney'in CEO'su Bob Iger, R-Rated filmlere devam edilebileceğini belirtti.

2019'un ilk Disney mali toplantısında konuşan Iger, "İnanıyoruz ki var olan Fox ürünleri için yeterli yere sahibiz. Disney'in muhteşem etkisinin gözükmediği yapımların doğasına baktığımız zaman bunların Marvel hayranları tarafından oldukça popüler içerikler olduğunun farkındayız. R-Rated Deadpool filmlerini örnek vermek gerekirse, bu tarz işler yapmaya biz de devam edeceğiz. Bunlar için de yeterli yere sahibiz. Tabii ki özenle ve dikatlice seçip yapım sürecini hallettikten sonra. Tüketicilerin kafasını karıştırmak istemiyoruz, bu ürün bir Disney ürünü veya geleneksel bir Marvel ürünü olabilir." diyerek özellikle Deadpool için devam serisine yeşil ışık yaktı. Zaten daha önce Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld ve serinin yıldızıRyan Reynolds da Deadpool 3 için kesin ifadeler kullanmıştı.

Iger'in önceki açıklamaları da bu açıklamalarıyla tutarlı. Iger daha önceden yaptığı açıklamada büyük bir Deadpool hayranı olduğunu belirtmiş ve Disney bünyesinde de Deadpool'un devam edeceğini söylemişti. Tabii o zaman +18 konusunda hiçbir şey söylemeyen Iger'in bu açıklamaları yüreklere su serpti. Hatta sadece Deadpool değil olası bir R-Rated X-Force filmi bile gelebilir. Yine de söz konusu olan şirketin Disney olduğunu unutmadan hayal kurmakta fayda var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum