Lucasfilm'in Gelecek Projesi Knights of the Old Republic İle İlgili

Bir şeyler geliyor ama ne geliyor?!

Disney, Star Wars'ı aldıktan sonra çok fazla içerik üretmeye başladı, 2015'de Force Awakens ile başlayan ve 2019'da The Rise of Skywalker ile bitecek yeni bir üçlemeye giriştiler, Solo ve Rogue One ile iki yan seri yaptılar. Disney+ için The Mandalorian ve Rogue One'ın öncesini anlatacak dizilerin hazırlıklarına başladılar ama tüm bunlar Disney için yeterli değil.

Daha önce Knights of the Old Republic ile ilgili çok fazla haber duymuştuk, hatta önce dizi olacağı sonra da film olacağı haberleri gelmişti. Görünüşe göre Lucasfilm de henüz nasıl bir Old Republic projesi yapacağına karar vermiş değil. Tek bildiğimiz ufukta bir Knights of the Old Republic projesi var!

Lucasfilm'in başında bulunan Kathleen Kennedy MTV'ye verdiği röportajda "Knights of the Old Republic projelerinde gelişme var mı?" sorusuna "Bilirsiniz bu konu hakkında her zaman konuşuyoruz. Evet bir şeyler geliştiriyoruz, fakat şu an işin nereye gittiğine dair hiçbir fikrim yok." cevabını vererek projenin yolda olduğunu duyurdu. Fakat KOTOR projesinin ne olduğuna dair onların da bir fikri yok sanırım. Yeni bir üçleme mi olacak? Yoksa dizi halinde mi karşımıza çıkacak? Kennedy ve Lucasfilm yetkililerinin The Last Jedi'ın yönetmeni olan Rian Johnson ve Game of Thrones dizisinin yapımcıları olan D.B. Weiss ve David Benioff ile Star Wars'un gelecek 10 yılını planlamak üzere bir toplantı yaptığı da gelen haberler arasında.

Bakalım Disney'in Old Republic dönemiyle ilgili planları nasıl olacak? Çoğu Star Wars hayranı için oldukça önemli bir dönem olan ve özellikle KOTOR oyunlarıyla gönüllerde taht kuran dönemin ele alınması bence özellikle sıkı hayranlar için ana film serisinden bile daha önemli. Umalım ki Disney ve Lucasfilm çok iyi bir KOTOR projesiyle karşımıza çıksın ve tüm geçmişe bir sünger çekilsin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum