Haftaya CrossfireX'ten Yeni Haberler Alabiliriz

Çentik sayanlar kuşağında bugün

650 milyonun üzerinde kayıtlı oyuncusuyla dünyanın en çok oynanan PC oyunlarından biri olan Crossfire, bildiğiniz gibi tarihinde ilk kez konsollara çıkışını gerçekleştirecek. CrossfireX ismindeki oyun sınırlı süreliğine Xbox exclusive olacak, sonrasındaysa PS4 için de yayınlanacak.

Bir PC efsanesi olarak adlandırılan Crossfire, oyuncuların kendilerini dünyanın en güçlü iki özel askeri birliği arasındaki küresel çapta yayılan çatışmaya kaptırdığı heyecanlı bir birinci şahıs nişancı deneyimi sunuyor. Global Risk, düzen ve güvenlik için savaşmak amacıyla ileri teknoloji kullanan güçlü silahlı kuvvetlerin eski askerlerinden oluşuyor; Black List ise baskıcı yönetimlerin istikrarını özgürlük adına bozmak için savaşan, gerilla taktikleriyle eğitilmiş deneyimli paralı askerlerden oluşuyor.

Oyun Xbox One (ve muhtemelen Xbox Series X) için Xbox Game Studios tarafından yayınlanacak ve içerisinde Remedy tarafından hazırlanan bir de tek kişilik hikaye bulunacak.

Geçtiğimiz sene Haziran ayında konsollara geleceği duyurulan oyundan yeni haberler almamıza az kaldı, bunun da işareti CrossfireX Twitter hesabından dün paylaşılan ilk mesajda gizli. Paylaşılan görsel şu:

Bu askeri oyunun önceki görsellerinde de görüyorduk, ancak silahının kabzasındaki çentikler yoktu. Dikkat ederseniz orada ilk sette 6 çentik var, sonrasında bir çizgi, devamında ise toplam 25 çentik var. Yani bu görsel 25.6 (25 Haziran) tarihini işaret ediyor. Çok zekice bir paylaşım.

Kısacası 25 Haziran'da muhtemelen CrossfireX'in yeni videolarını ve/veya çıkış tarihini öğreneceğiz. Takipte kalalım bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum