Halo 5'in PC Versiyonu Olmayacak!

Kahreden haber geldi...

Konsol kullanıcılarının en favori oyunlarından biri olan Halo, uzun süredir PC'de de muhteşem bir performans sergiliyor. Özellikle Master Chief Collection gibi bir külliyatın Game Pass saflarına eklenmesi ile birlikte pek çok PC oyuncusu, yeni nesil Halo'nun da PC evrenine giriş yapmasını umut etmeye başlamıştı. Fakat üzücü haber 343 Industries'den geldi.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinde yeni Nvidia Geforce Now sızıntıları patlak verdi. Bu sızıntılar içerisinde God of War gibi ilginç oyunların yanı sıra, Halo 5'in ismi de dikkat çekmişti. Nvidia bu sızıntıları doğrulamış olsa da bunların sadece kategori oluşturulmak için kullanıldığını ifade etmişti. Daha sonra bir açıklama yapan 343 Industries, Halo 5'in PC portunun olmayacağını doğruladı.

Topluluk Yöneticisi Brian Jarrad, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Halo 5'in PC'ye portlanmayacağını ifade etti. Oyuna olan talebin farkında olduklarını paylaşan Jarrad, şimdilik tüm stüdyonun Infinite ve MCC üzerine odaklandığının altını çizerek kapıyı açık bıraktı. Kim bilir, belki yıllar sonra bir Halo 5 portu görebiliriz...

YORUMLAR
Feyling
15 Eylül 2021 16:21

Yıllardır Guardians PC'ye gelsin diye bekliyorum adiler :/

yrgn
15 Eylül 2021 12:35

Çok başarılı bir karar olmuş, önce eski küllüyatı hiç denemeyenlere tattırıp şimdi konsol almaları için bir sebep oluşturmuş Microsoft. 

Parolamı Unuttum