Halo: Combat Evolved Anniversary, Steam’de Satışa Sunuldu

GamePass'te de var

Halo: Combat Evolved bir kez daha PC oyuncuları ile buluştu; Halo: Combat Evolved Anniversary dün akşam itibariyle Steam’de satışa sunuldu sevgili Oyungezerler. Her ne kadar son günlerde oyunun gelmekte olduğuna dair söylentiler bulunsa da resmi bir duyuru yapılmamıştı. Dolayısıyla, sürpriz bir çıkış olarak yorumlamak mümkün.

Halo: Reach’in PC’ye gelişinin üzerinden henüz 3 ay gibi bir süre geçmişken yeni bir PC portu ile gelmeleri de dikkat çekti elbette. Serinin tamamı geçtiğimiz yıldan beri geliştirilmekte. Anlaşılan o ki çok fazla beklemek istememişler, hızlıca piyasaya sürdüler oyunu. Oyunun beta testleri Ocak ve Şubat ayları içerisinde gerçekleştirilmiş.

Halo: Combat Evolved Anniversary; 4K çözünürlüğü destekliyor ve fps kilidi kaldırılmış durumda. Her ne kadar bir mod aracı sunulmamış olsa da mod çalışmaları hızlı bir şekilde başlamış bile.

Halihazırda Steam’de Master Chief Collection’ın 61 TL’den, Halo: Combat Evolved Anniversary’nin ise 18,50 TL’den satıldığı görülüyor. Oyunun GamePass’te de yer aldığını not etmiş olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum