Halo Dizisindeki Cortana Tasarımı Hayranlar Tarafından Beğenilmedi

Cortana dediğin mavi olur

Paramount'ta yayınlanacak olan Halo TV dizisinin ilk fragmanı nihayet yayınlandı ve fragman genel olarak beğenilmiş olsa da Cortana'nın tasarımı tartışma yarattı diyebiliriz. Serinin hayranları Cortana'nın oyunlardakinden farklı görünmesini pek beğenmediler.

Öncelikle şunu söylemek lazım, dizide Cortana'yı oyunlarda da kendisini canlandıran Jen Taylor canlandırıyor. Bir kere bu çok önemli bir detay. Ancak oyunlarda mavi rengi ve (haliyle) hologram yapısıyla öne çıkan Cortana'nın dizide çok daha "kanlı canlı" olması tepki aldı. Hatta bu tasarım değişikliğini Sonic'e benzetenler de var. Hatırlarsanız Sonic filmindeki Sonic'i ilk gördüğümüzde o sevimli tasarımı gitmiş, daha bir insansı tasarımla karşılaşmıştık. Sonradan tepkiler üzerine Sonic'in tüm tasarımı değiştirilmiş ve oyundakine benzetilmişti.

"Cortana'nın daha mavi ve hologramımsı olması gerekmiyor muydu?" diye soran da var, "Bu Cortana DEĞİL, neden böyle bir şey yaptınız?" diyenler de.

Bu eleştiriler dikkate alınır mı, Cortana'nın tasarımında ufak da olsa bir değişikliğe gidilir mi, bunu henüz bilmiyoruz. Dizi, 24 Mart'ta yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum