Halo Temalı Swarovskinin Değeri Tam 2.340 Dolar

Bir bağış kampanyası için 20 set üretilmiş

Döviz kurundaki büyük değişim oyun fiyatlarını da bizler için erişilemez noktalar taşıma potansiyeline sahip (halen taşımadıysa tabii). Daha önce takip listelerindeki oyunlara gözü kapalı ön sipariş verenler bile en azından bir anlığına durup düşünüyorlardır herhalde. Ama bu haber ülkemizdeki oyun fiyatlarıyla ilgili değil; dünyada kristal denildiğinde ilk akla gelen firmalardan olan Swarovski’nin Halo temalı ürünleriyle ilgili.

Swarovski, daha önce de oyun dünyasına yönelik bir hamle yapmış, Vertagear ile oyuncu koltuğu üretmişti. Bu sefer de sıra Halo’ya gelmiş, oyunda Master Chief tarafından kullanılan kask ve Covenant enerji kılıcının Swarovski versiyonları üretilmiş.

Bir bağış kampanyası için üretilen bu set, 2.340 $ değerinde. Toplamda 20 set üretilmiş, dolayısıyla 46.800 $’lık bir ürün konulmuş ortaya, bakalım bunun karşılığında ne kadar bağış toplanabilecek. Sonucu ne olursa olsun, Halo Infinite ve Swarovski iş birliği en azından önümüzdeki bir aylık süre boyunca kendisinden bahsettirecek gibi, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum