Hangar 13'ün Yeni Oyunu Biraz Daha 'Moral Yükseltici' Olacak

Mafia 3'ün acılı hikayesinden sonra iyi gelebilir.

 2016 yılında piyasaya sürülen Mafia 3'ün kritik ve finansal başarısızlığı, geliştirici stüdyo Hangar 13'ün geleceği ile soru işaretlerinin ortaya çıkmasına neden olmuştu. Her ne kadar hem geliştirici Hangar 13 hem de Mafia serisinin isim haklarına sahip 2K, stüdyonun kapatılmayacağını açıklasa da stüdyonun bir sonraki projesinin Mafia 4 olmayacağı neredeyse kesindi. Şimdi de stüdyonun baş prodüktörü Andrew Wilson’dan, bu önseziyi doğrular nitelikte açıklamalar geldi.

> Mafia 3: Geçen Senenin En Çok Hakkı Yenilen Oyunu

Birleşik Krallık’ta gerçekleşen Brighton geliştiriciler konferansı’na katılan Andrew Wilson, Mafia 3’ün geliştirim süreci hakkında birçok bilgi verdi. Fakat bizi ilgilendiren, Wilson'ın stüdyonun yeni projesi hakkındaki konuşmalarıydı.

"Mafia 3'ten her anlamda çok gurur duyuyorum. Bu zor konuyu aktarabilmiş olmamız çok fantastik bir olay. Ama en nihayetinde Mafia 3 karanlık bir oyundu; vahşet ve hasarlı insanların hikâyelerini anlatıyordu. Karakter etütleri yapmak ve kişileri kendileri yapan detayları araştırmaya devam etmek istiyoruz ama aynı zamanda ekip arkadaşlarımızın birçoğu biraz daha ilham verici ve moral yükseltici bir projeye girişmek istiyordu. Bundan dolayı üzerinde çalıştığımız bu yeni oyun Mafia 3'ten biraz daha farklı ama yine o oyunda olduğu gibi güçlü karakterlere sahip ve altyapısı güçlü.”

Mafia 3 bana göre 2016’nın en çok hakkı yenen oyunlarından biriydi. Hangar 13’ün Lincoln Clay karakteri, oyunun geçtiği dönemin harika bir okumasıydı. Umarım Hangar 13’ün yeni projesi yine bolca alt-metin ve destekleyici hikâyelerle dolu, unutulmaz bir oyun olur. Evet, şu dünyada Mafia 3'ü benden daha çok seven yoktur herhalde... 

CD Projekt Red CEO'sundan Yeni Witcher Sinyali Geldi

YORUMLAR
Parolamı Unuttum