Hangi Oyunun Ne Kadar Mikro Ödeme İçerdiğine Bakmak Artık Mümkün

Mikro ödeme rehberi

Artık neredeyse her oyunda iyi veya kötü huylu bir mikro ödeme bulunuyor. Bu ödemeler bazen sadece kozmetik odaklı olup oyunu etkilemiyor, bazen oyuncuyu direk olarak güçlendiren eşyalar oluyor. Hangi oyunda neler olduğunu bilemeyebiliyoruz. Teker teker aramak yerine yeni açılan bu site sayesinde hangi oyunda ne tarz mikro ödeme çeşitleri olduğunu görmek mümkün.

>Battlefield V'te Yalnızca Kozmetik Mikro Ödemeler Bulunacak

microtransaction.zone isimli site, mikro ödeme çeşitlerini rozetler şeklinde gösteriyor. Görmek istediğiniz oyunu aratıp bulduğunuzda oyunun sahip olduğu rozet veya rozetler oyunda ne tarz mikro ödemeler olduğunu ifade ediyor.

Örnek vererek ilerlersek, mesela aklınıza ilk olarak Star Wars Battlefront 2 geldi. Oyunu sitede bulduğunuzda üç tane rozete sahip olduğunu göreceksiniz. Bunlardan ilki olan "Bulk Order Horse Armor" rozeti oyunun büyük veya küçük fiyatta çok fazla satın alınabilir eşya olduğunu söylüyor. Eğer oyunda herhangi bir mikro ödeme bulunmuyorsa sadece en solda bulunan, tik sembolüne sahip rozet oyunun sahip olduğu tek rozet oluyor.

battlefront

Siz de siteye girerek merak ettiğiniz oyunlara bakıp sistemin doğru çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz. Site henüz yeni olduğu için bazı oyunların rozetleri olmayabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum