Harley Quinn, James Gunn'ın Suicide Squad 2 Filminde Olmayabilir!

James Gunn, yenilik derken ciddiymiş.

Guardians of the Galaxy'den kovulmasının ardından soluğu DC'de alan James Gunn, Suicide Squad 2 projesine atanır atanmaz çalışmalara başladı. Filmin senaryosunu da kendisi yazan James Gunn, Suicide Squad ile ilgili oldukça ilginç fikirlere sahip. Daha önceden gelen haberler Gunn'ın Suicide Squad 2 ile birlikte köklü değişiklikler yapacağını belirtiyordu. Gunn ile birlikte seriye yeni bir başlangıç yapılacak.

Bu yeni başlangıcın filmin kadrosunda köklü değişiklikler yapmasını tahmin ediyorduk. Fakat son gelen haberler yapılacak olan değişikliklerin oldukça büyük olacağı yönünde. Suicide Squad ile birlikte 2016 yılında hayatımıza giren Margot Robbie'nin Harley Quinn'i serinin 2. filminde yer almayabilir. Birds of Prey filmiyle birlikte yeniden Harley Quinn rolüne hazırlanan Margot Robbie'nin Suicide Squad 2 geleceği muhtemelen yeni filminin gişesiyle ve aldığı tepkilerle şekillenecektir. Zira Birds of Prey'in yapacağı iyi bir gişe Harley Quinn'i bir şekilde Suicide Squad 2'nin başrolüne sokacaktır diye düşünüyorum. Burada James Gunn'ın da yapacağı pek bir şey olmaz, "emir büyük yerden" gelir.

Bakalım James Gunn'ın Suicide Squad'a yeni bakış açısı ve getireceği yeni başlangıç projeleri DC-WB ortaklığı tarafından nasıl değerlendirilecek? Yönetmene tam bir özgürlük alanı sağlanıp kafasındakileri sahneye aktarmasına müsade edilecek mi? Yoksa yönetmenin işine karışıp ortaya bir hayal kırıklığı mı çıkacak? Bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum