Harrison Ford, Indiana Jones 5'in Marvel Filmleri Gibi Olmasını İstiyor

Indiana Jones'u bırakmaya niyeti yok

Lucas şirketlerinin genel özelliği harika macera hikayeleri yazmaları olabilir. Bunu hem tarihe damga vurmuş macera oyunlarında hem de Star Wars ve Indiana Jones gibi film serilerinde gördük. Disney, Lucasfilm'i satın alınca Indiana Jones için de yeni maceraların önü açılmış oldu. Tabii Harrison Ford'un ilerleyen yaşı buna biraz engel gibi gözüküyordu ancak Ford'un durmaya niyeti yok. Indiana Jones 5'in başarılı olması halinde Ford seriye devam etmek istiyor. 

"Ben izleyenlere istedikleri şeyi vermek istemem. Benim onlara vermek istediğim şey, onların izlerken görmeyi beklemediği şeyler. Bence bir çeşit hayal kırıklığına alıştılar. Örneğin Marvel Filmlerine bakacak olursak işin farklı tarafında harika bir başarı elde ettiler. Onlar bu işi başardı. Eğer biz de bu işi tam anlamıyla başaramayacaksak başka bir Indiana Jones filmi istemem. Yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz." diyen Harrison Ford, yeni filmle ilgili oldukça heyecanlı konuştu.

Açıklamalarda bence en tuhaf kısım Ford'un filmin başarılı olması durumunda yeni filmlere kapı aralaması ve bu konudaki hevesi. Şu an 77 yaşında olan deneyimli aktör film vizyona girdiği zaman 78 yaşında olacak. Bundan sonra başka bir Indiana Jones filmi demek en iyi ihtimalle 83-84 yaşlarına denk geliyor. Bu da Harrison Ford için oldukça zor bir durum olacaktır. Ancak kendisini özdeşleştirdiği Indy için her türlü fedakarlığı yapmaktan kaçınmayan Ford, imkan olan her durumda karakteri canlandırmaya razı. 

Senaryonun tamamlanmasıyla birlikte yönetmen Steven Spielberg önderliğinde çekimler önce Londra'da başlayacak. Filmin 9 Temmuz 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum