Harrison Ford, Kendisinden Sonraki Indiana Jones'lara Kapıyı Kapadı

Indiana Jones demek, Harrison Ford demek

Ufukta yeni bir Indiana Jones filmi var. Filmin geleceğini uzun zamandır biliyoruz ama somut adımların atılması oldukça zaman aldı. Filmin planlanan senaristi Jon Kasdan görevinden ayrıldı, yerine Dan Fogelman getirildi ve çalışmalar yeniden başladı. Filmin yönetmenliğini ise Steven Spielberg'in yapacağını biliyoruz, çekimlerin başlangıç tarihi ise henüz belli değil. 

Indiana Jones diyince akla gelen ilk isim şüphesiz Harrison Ford. Usta aktör karakterin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu: Ford'a göre kendisinden başka bir Indiana Jones olamaz. Kendisine "sizden sonra kimi bu rolde görmek istersiniz" şeklinde yöneltilen soruya şöyle cevap vermiş ünlü aktör: "Benden sonra hiç kimse Indiana Jones olmayacak. Anlamıyor musun? Indiana Jones benim. Ben gittiğim zaman o da gidecek." diyerek espriyle karışık da olsa kendisinden başkalarının Indiana Jones'u canlandırmasını istemediğini açıkça belirtti. Keşke Ford, Han Solo için de bu kadar sahiplenici olsaydı. 

Medyada son zamanlarda dolaşan yeni Indiana Jones'u Chris Pine'ın canlandıracağına dair söylentileri de boş geçmeyen Harrison Ford, "Chris Pine'a haberi bu şekilde vermek kötü oldu. Üzgünüm dostum" diyerek efsanevi rolünü kimseyle paylaşmak istemediğini belirtti. Chris Pine'ın dışında Guardians of the Galaxy serisinden de tanıdığımız Chris Pratt'in de adı yeni Indiana Jones için geçiyordu.

Son olarak 2008 yılında çıkan Kingdom of the Crystal Skull halihazırda izlediğimiz en son Indiana Jones filmiydi. Yeni filmin planlanan vizyon tarihi 10 Haziran 2020 idi ancak yaşanan olaylar filmin vizyon tarihini biraz ileri atacak gibi gözüküyor. Şu an için yeni projede belli olan tek şey filmi Steven Spielberg'in yöneteceği ve Harrison Ford'un filmde yer alacağı. Filmle ilgili gelişmeler geldikçe, hikayeyle ilgili daha net fikirlere sahip oluruz.

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
27 Mayıs 2019 22:47

Chris Pratt yakışır role.

gespensterpanzer
27 Mayıs 2019 14:00

Aslında Chris Pratt olabilirmiş, fena da olmazmış.

masterlee_1970
27 Mayıs 2019 13:21

Doğru söylemiş, başka aktörlerle olan denemeleri başka filmlerde gördük, dikiş tutmuyor..

Parolamı Unuttum