Harry Potter Dünyasında Geçecek RYO Hogwarts Legacy, 2022 Yılına Ertelendi

12 yıl bekledik, 1 yıl daha bekleriz.

Oyun dünyası uzun bir süredir Harry Potter evreninde geçecek RYO hakkında heyecanlanıyor. Sürekli olarak iddialarını duyduğumuz ve ilk kez geçtiğimiz yılın Eylül ayında görme şansı bulduğumuz oyun Hogwarts Legacy ismini aldı. Bu yıl çıkmasını beklediğimiz Hogwarts Legacy'nin çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı.

Hogwarts Legacy'nin resmi Twitter hesabından gelen açıklamaya göre bu ekstra süreç, oyunun "en iyi hale" getirilebilmesi için kullanılacak. Avalanche ile birlikte geliştirilen oyun 1800'lü yılların Hogwarts Şato'sunda geçecek ve açık dünya elementlerine sahip olacak.

Tabii ki oyunun açık dünya elementleri oldukça büyük önem arz ediyor. Kimimizin uzun süredir hayranı olduğu Harry Potter dünyasının kalbinde gezebilmek oldukça eğlenceli olacaktır. Bu dünyada her türlü sihri öğrenebilecek, iksir hazırlayabilecek ve yeteneklerimizi de güçlendirebileceğiz.

YORUMLAR
ugurr
14 Ocak 2021 23:41

anladığım kadarıyla burada yükü avalanche çekecek. Onların da bildiğim kadarıyla pek RYO deneyimi yok. Açık dünya yapma konusunda kötü değiller. Ben Mad Max'i beğenmiştim ama Avalanche'ın RYO 'dan anlayacağı Ubisoft tarzı Exp topla karakterin yeni güçlerini aç şeklinde olacak gibi geliyor. Umarım daha iyisini yaparlar

Parolamı Unuttum