Hawkeye Dizisinin Yapımcısı, Kate Bishop Hakkında Konuştu

Bu diziden umutluyum

Avengers: Endgame ile birlikte Marvel Sinematik Evreni içerisinde bana göre güzel olan çoğu şeyin sonuna geldik. Ancak Disney arada güzlr işler de yapıyor ve bence yeni Hawkeye dizisi bu güzel işlerden birisi olacak. Endgame'in de yapımcılarından olan Trinh Tran dizinin yapımcılarından birisi ve Jeremy Renner'ın başrolünde yer alacağı dizi için güzel planları var.

Bu planların ne kadarı Disney'den onay alır ona dizi çıktıktan sonra karar veririz. Ancak diziye çizgi romanlardan da çok sevdiğim Kate Bishop'un geliyor oluşu beni en çok mutlu eden olaylardan birisi. Kate-Clint ilişkisi ve Kate'in diğer karakterle olan diyalogları çizgi roman serilerinde genellikle eğlenceli oluyordu, bu durum diziye de yansırsa oldukça şahane bir iş izleyebiliriz.


ComicBook'a konuşan Trinh Tran, "Dizinin erken gelişim aşamalarında dizinin detaylarını konuşuyorduk, ki bu neredeyse bir yıl önce oldu, ve ben Kate Bishop'la çok ilgiliydim. Bu karakterin bir cevap olduğunu düşünüyorum. Bence Endgame tüm karakterleri etkiledi buna Disney+'da yayınlayacağımız karakterler de dahil. Bu dizilerde size göstermek istediğimiz şey, bu karakterlerin halen var olduğu." diyerek bu dizinin uzun zamandır planları arasında olduğunu doğruladı. Dizide Kate Bishop'ı Hailee Steinfeld'in canlandıracağı iddialarına ise yanıt vermiyor Tran.

Kate Bishop'u bir şekilde MCU'ya getirmek kimin aklına geldiyse oldukça başarılı bir iş olmuş, bu konuda Bayan Tran'a hakkını teslim etmek lazım. Bundan sonra iş dizinin senaristleri ve yönetmenlerine kalıyor. Bence Kate'in MCU geleceği bu diziyle başlayıp sinematik evrende de devam edecek. O yüzden karaktere sağlam bir altyapı yaratmak için ellerinde harika bir fırsat var. Hawkeye dizisi 2021 yılının güz döneminde Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum