Hawkeye Dizisinin Yeni Görüntüleri Clint Barton ve Kate Bishop'u Bir Arada Gösteriyor

Hailee Steinfeld'ı sonunda gördük

Disney+'nın Marvel dizileri yakın gelecekte gündemi epey meşgul edeceğe benziyor. Önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak olan WandaVision dizisiyle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin yepyeni bir dönemine tanıklık edeceğiz. Bu kapsamda karşımıza çıkacak olan Hawkeye dizisi de hem hikaye hem de eğlence olarak oldukça ilgi çekici. Çizgi romanlardan tanıdığımız "yavru Hawkeye" da diyebileceğimiz Kate Bishop'un da kadroya katılmasıyla neşeli bir dizi bizleri bekliyor. Diziden ilk set fotoğrafları da görücüye çıktı. 

Aslında dizide Kate'i Hailee Steinfeld'ın canlandıracağını çok uzun zamandan beri biliyoruz. Fakat genç aktris geçen dönemlerde yaptığı açıklamada hiçbir şeyin net olmadığını ve dizide o gün itibariyle yer almadığını açıklamıştı. Disney cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmese de bazı hayranların içine şüphe düşmüştü. Neyse ki korkulan olmadı ve set fotoğraflarında Hailee'yi yeni rolünde ilk kez gördük. Dizinin yıldızı Jeremy Renner'i de uzun bir aradan sonra Clint Barton olarak görünce ister istemez heyecan biraz daha arttı. 

Ayrıca dizide görmeyi beklediğimiz çok sevimli bir karakter daha var. Renner Instagram hesabından paylaştığı gönderide kullandığı köpek kurabiyesiyle Hawkeye çizgi romanlarının sevilen figürü Pizza Dog'un da ilk sinyallerini verdi. Endgame sonrası adeta yeniden doğan Clint Barton'un yeni öğrencisiyle birlikte neler yaşayacağını öğrenmemize ise biraz daha var. Hawkeye dizisinin 2021 yılının son döneminde ya da 2022 yılının başlarında yayınlanması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum