Hayatta Kalma-Korku Oyunu Home Sweet Home 9 Ekim’de Çıkıyor

İnsanın evi gibisi yok derler!

Mastiff Games (afişinde Semih Saygıner ile tanıtımı yapılan Pool Elite'i de geliştiren ekip oluyor kendileri) ile Yggdrazil Group tarafından geliştirilen hayatta kalma/korku oyunu Home Sweet Home'un 9 Ekim'de çıkacağı açıklandı.

Thai (Tayland) Mitolojisinden esinlenerek hazırlanan Home Sweet Home, birinci şahıs bakış açısından oynanan bir korku oyunu. Oyun ile ilgili halihazırda paylaşılan bilgiler ise, şu şekilde:

Eşinin kayboluşunun ardından zor bir gece geçiren Tim, bir anda kendisini evi yerine bilmediği, tuhaf, harap bir binada buluverir. Doğal olarak şaşkınlık yaşayan karakterimiz, binadan çıkış yolları aramaya bir yanda da karısının kayboluşuna ilişkin kafasındaki sorulara cevaplar bulmaya çalışır. Bu esnada, kötü ruhlar tarafından da kovalanır elbette, pek çok korku oyunundan alışık olduğumuz üzere.

Thai mitleri, inançları ve anlatılarına dayanan oyunda, oyuncuların ilgisini canlı tutacak ve korkutup nabız atışlarını yükseltecek bir hikâye sunulacağı; kötü ruhlara karşı kendilerini savunabilecek silahlardan mahrum olan oyuncuların hayatta kalabilmek için zekalarını kullanmaları gerekeceği ve gizlilik ile araştırma kabiliyetlerini kullanarak farklı oynanış stillerinin geliştirilebileceği söyleniyor.

Home Sweet Home, Xbox, Playstation 4 ve PlaystationVR için 9 Ekim tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Eğer bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve oyun hakkında daha detaylı bilgi almak ya da demosuna göz atmak isterseniz, oyunun sitesine şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum