Blizzard'da her ne kadar işler Overwatch sayesinde çok iyiye gidiyor olsa da, Superdata'ya göre Hearthstone'da pek parlak değil.
Firma tarafından Şubat ayı için yayımlanan raporda, kart oyunu için "Hearthstone kendi kendini öldürüyor" yorumu yapıldı. Paylaşılan bilgilere göre, Hearthstone'un iOS ve Android'deki kazancı şu ana kadarki en düşük rakamları görmüş durumda. Aynı şekilde genel olarak oyunun kazancı da diğer aylara ve yıllara göre pek iyi değil. Firmaya göre bunun sebebi "Hearthstone toplululuğu tarafından beğenilmeyen birçok değişiklik". Daha önceden sizinle paylaştığımız gibi, oyunun en popüler profesyonel oyuncularından Lifecoach'un da aslında Hearthstone'u bırakma sebebi tam olarak bu diyebiliriz.
->Hearthstone: Journey to Un’Goro Yepyeni Mekaniklerle Geliyor
Rapora göre EA ve Ubisoft'un son dönemlerdeki oyunları ise, firmaları memnun etmiş gibi gözüküyor. EA, Battlefield1 sayesinde gayet iyi bir satış rakamı yakalamışken, Ubisoft'un Sevgililer Günü'nde çıkan For Honor'ı, konsol ve PC toplamında 700,000 kopyaya ulaşmış durumda.
















