Hearthstone, Noblegarden'ı Altın Kartlar Dağıtarak Kutlayacak

Yımırt yımırt yumurta

World of Warcraft'ta yıllardır kutlanan Noblegarden şimdi de Hearthstone'a geliyor. 9 Mayıs ile 13 Mayıs arasında kutlanacak olan Noblegarden festivali süresince kahramanlar festivale özel sözler söyleyebilecek, tüm oyunculara Altın Eggnapper ve Devilsaur Egg kartları verilecek ve Tavern Brawl'a da "Everybunny Get In Here" ismindeki yeni bir mücadele eklenecek.

Paskalya bayramından esinlenilmiş olan Noblegarden benim World of Warcraft'ta en çok sevdiğim festivallerden biriydi, çalılıkların arasında renkli yumurta aramanın tuhaf biçimde huzur veren bir yanı vardı :) Hearthstone'da da kutlamalar yine renkli yumurtalar etrafında dönecek. Brawl'da her turun başında ortaya çıkacak olan yumurtayı farklı renkler ve özel Noblegarden kartlarıyla boyamaya çalışacağız. Boyadığımız yumurtalardan rengine bağlı olarak şirin bir yaratık veya boyamadığımız taktirde de bir tavşan çıkacak.

 

Unutmayın, Hearthstone'un Noblegarden etkinliğinin ödüllerini kaçırmak istemiyorsanız 9 ile 13 Mayıs arasında oyuna giriş yapmalısınız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum