Hearts of Iron IV: Battle for the Bosporus'un Yeni Fragmanı Türkiye Odaklı

“Nobody’s business but the Turks!”

Hearts of Iron IV ile haşır neşir misiniz, bilemiyorum; ama yarın çıkış yapacak Battle for the Bosporus ek paketiyle birlikte ülkemizden daha fazla oyuncunun nazar-ı dikkatini celbedecek (tarihi bir oyundan bahsederek eski Türkçe kullanmak lazım) gibi geliyor bana :)

Adının çağrıştırdığı ve daha önceki haberimizde de paylaştığımız üzere, bu ek paket bizim coğrafyamızı esas alan, dolayısıyla odağında Türkiye ve komşuları Bulgaristan ile Yunanistan bulunan bir ek paket. Yayınlanan yeni tanıtım videoları da zaten Türkiye ve Bulgaristan ile ilgili:

Türkiye:

Bulgaristan:

Türkiye ile ilgili videoda önümüzde uzanan iki yoldan bahsediliyor, ayrıca bir de bu paketle birlikte gelen bir başarım açıklanıyor: “Nobody’s business but the Turks” :) Bulgaristan ise, ordu özellikleriyle, güney ülkelerine baskı oluşturmasıyla öne çıkacakmış, en azından paylaşılan bilgiler bu yönde.

Battle for the Bosporus yarın (15 Ekim) çıkışını gerçekleştirecek. Eğer bugüne kadar Hearts of Iron IV dünyasına giriş yapmadıysanız, bu vesileyle bir göz atmak isteyebilirsiniz. Bu arada PlayStore’da da Hearts of Iron IV kampanyası var; eğer oyunu satın almak gibi bir niyetiniz varsa bu fırsattan istifade edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum