Heckpoint Her Şeyi Parçalamayı Vaat Ediyor

Vur, kır, parçala!

Her hafta o kadar çok bağımsız yapım çıkıyor ki içlerinden hangilerinin güzel olacağını bilmek için her oyunu denemek artık mümkün değil. Biz de burada “beğenebileceğiniz” yapımları göstermeye çalışıyoruz. Bu yazıdaki oyunumuz ise her şeyi, (yapımcıların deyimiyle) özellikle kendinizi yakıp yıkabileceğiniz bir oyun olan Heckpoint.

Heckpoint, hack 'n' slash, rogue-like ve bullet hell dediğimiz her yerden mermi çıkan türe sahip. Karanlık enerjiyi kullanarak bizim bulunduğumuz boyuta delik açıp, bizi ele geçirmeye çalışan yaratıkları öldürmek ana hedefimiz. 2D olan oyunda toplam 6 farklı dünya ve 12 özel karakter mevcut. 70'den fazla silah seçeneği barındıran Heckpoint, görselleriyle ve oynanışıyla Broforce'u fazlasıyla andırıyor. Eksi olarak nitelendirebileceğimiz bir özelliği ise oyunun sadece tek kişi oynanabiliyor olması.

>Borderlands Grafiklerine Sahip Aksiyon Oyunu İsteyen? GUNHEAD Duyuruldu

3 hafta önce Steam'de Erken Erişim olarak oyuncularla buluşan Heckpoint, oldukça iyi bir potansiyele sahip; ancak hali hazırda mod desteği ve local co-op sunan Broforce gibi bir alternatif varken ne kadar başarılı olabilir bilemiyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum